Aktuelt2021-06-14T09:29:26+00:00

Aktuelt

1406, 2021

Bravida leasingwebinar

juni 14th, 2021|

Bravida leasing-webinar

Du trodde kanskje leasing kun gjaldt bil? I dette webinaret forteller vi hvordan du kan få finansiert installasjon av og det teknisk utstyr du trenger til drift av din eiendom uten å måtte ta det over investeringsbudsjettet.

Se her
2303, 2021

Historien om Martha Harper

mars 23rd, 2021|

Historien om Martha Harper

Tjenestepiken som mot alle odds bygget et forretningsimperium

Les her
1701, 2021

BDO – Leasing

januar 17th, 2021|

BDO – Leasing og kompensasjons-
ordningen – korona

Et utleieselskap leaser utstyr som de leier ut til kunder. Ved årsskiftet innarbeides finansiell leasing. Er den løpende leasingkostnaden en fast uunngåelig kostnad? Skal leieinntekten på dette utstyret redusere kostnaden?

Som følge av koronapandemien er det innført en rekke støtteordninger og tiltak for å avhjelpe negative konsekvenser for bedrifter og personer. Det er ikke lett for virksomheter å ha oversikt over disse. Vi har derfor listet opp under hvilke nettsider som gir deg best oversikt.

Les her
1012, 2020

Leasing i vinden i byggebransjen

desember 10th, 2020|

Administrerende direktør Tor Inge Hjemdal i DOGA kunne tirsdag presentere fire nye forretningsmodeller han mener vil bli viktige for byggenæringen i tiden fremover

– Heisen og lyset kan leases. Det kan også alle de andre produktene som har kortere levetid enn byggets skjelett, påpeker Hjemdal. Her mener man produktene kan gjøres om til tjenester og bidra til at levetiden til bygget forlenges ved at leverandøravtaler følger bygget, ikke leietaker. Det pekes også på at høyere kvalitet på materialer og bygningskomponenter velges siden leverandøren sitter med ansvaret i hele produktets levetid.

Les saken her

Ta kontakt for mer info

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt

    Informasjon som sendes inn blir lagret iht. GDPR

    Go to Top