Factoring og fakturakjøp

Økt likviditet

Factoring og fakturakjøp

Hvordan bedre likviditeten din?

Penger på konto legger til rette for økonomisk vekst. Det finnes flere ulike løsninger som kan dekke likviditetsbehovet ditt. Hos oss kan du få råd om hvilken tjeneste som passer best for akkurat din bedrift, slik at du kan forbedre likviditeten din. Vi kan hjelpe deg med å få frigjort kapital, slik at du får penger på konto og bedre likviditet. I tillegg til leasingen vi tilbyr, finnes det også andre løsninger som kan være til hjelp.

Factoring og fakturakjøp

Finansiering for bedrifter

Fakturaadministrasjon kan ta mye tid. Med en factoringavtale gjennom oss kan vi følge opp fakturaene dine. Factoring er en løpende avtale for deg som sender ut mange fakturaer. Vi kan bistå slik at dere kan belåne fakturaene og få penger på konto som kan sikre videre drift eller vekst. Dette er både en administrativ og en finansiell løsning som vi kan hjelpe til å skaffe for dere.

Factoring og fakturakjøp

Selg faktura og få penger på konto neste virkedag

Vi hjelper til å finne den riktige som kjøper dine kundefordringer. Fakturakjøp er en fleksibel løsning som kan benyttes når behovet melder seg, og er ingen løpende avtale. Dette er en god løsning for deg som kun ønsker hjelp med finansiering i perioder, og deg som kun ønsker å selge enkelte fordringer. Vi hjelper deg å komme i kontakt med de riktige løsningene.»

building, architecture, modern-839362.jpg