Selg produktene dine på leasing

Slik er prosessen

Vi gjør det enkelt for deg som leverandør.

Steg 1

En potensiell kjøper er interessert i en vare, så kontakter du oss og sender tilbudet.

Steg 2

Vi kontakter kjøperen, forteller dem hvordan finansieringen gjøres og kommer med forslag til en passende finansieringsløsning.

Steg 3

Vi foretar en kredittvurdering og når den er godkjent, hjelper vi kunden med å løse finansieringen på ønsket måte.

Steg 4

Du får betalt av oss og er enig med kunden om hvordan leveransen foregår.

Vi lager de beste leasingavtalene for din bedrift

General Finans – Din finansieringspartner

Leverandørfordeler ved leasing

Er du leverandør av utstyr, maskiner eller inventar? 

Vi har kunnskap om din bransje og fungerer som rådgiver for dine kunder. For oss er personlig kontakt viktig, og gjennom en direkte dialog med dine kunder kan vi tilby bistand basert på deres unike situasjon, og du vil ha mer fornøyde kunder samtidig.

Mange banker kan gi avslag når det gjelder produkter eller bransjer de ikke er kjent med. Men fordi vi har kunnskap om din bransje, kan vi se kundens unike potensial. Vi foretar alltid en individuell vurdering av kundens betalingsalternativer, og derfor er vi mer fleksible.

Tettere bånd med kunden

Vi tar dialogen med kunden

Vi har kunnskap om din bransje og fungerer som rådgiver for dine kunder. For oss er personlig kontakt viktig, og gjennom en direkte dialog med dine kunder kan vi tilby eksperthjelp basert på deres unike situasjon. 

 

Muligheter for økt salg

Større sjanse for å gi kreditt

Mange banker kan gi avslag når det gjelder produkter eller bransjer de ikke er kjent med. Men fordi vi har kunnskap om din bransje, kan vi se kundens unike potensial. Vi foretar alltid en individuell vurdering av kundens betalingsalternativer, og derfor er vi mer fleksible enn mange andre finansieringsselskaper.

 

Tilfører produktet en merverdig

Skap verdi for dine kunder

Vi har en unik finansieringsstruktur med flere kredittabeller og banker. Dermed kan dine potensielle kjøpere ha et større engasjement med oss og også gjøre større forretninger med deg som leverandør, i stedet for å ha nådd maksimumstaket etter den første investeringen. Vi kan også tilby fleksible leasingvilkår og forskjellige prismodeller basert på volum og  eller risikobasert nivå.

 

Raskere kjøpsbeslutning

Tryggere og enklere betaling

Det kreves mye arbeid med finansiering. Alt fra å forstå formålet med kjøpet til å be om dokumentasjon som regnskap. Ved at vi tar oss av dette, sparer du tid og kan vie all din oppmerksomhet til det du virkelig brenner for – å selge.