Personvernerklæring

Personvernerklæring General Finans AS

Denne personvernerklæringen angir General Finans AS sine retningslinjer og beskriver hvilke opplysninger General Finans AS samler inn om våre kunder og de som besøker våre hjemmesider. Erklæringen beskriver også hvordan og hvorfor vi samler inn og bruker opplysningene. Erklæringen inneholder informasjon du har krav på når det samles inn opplysninger fra vårt nettsted. Personvernerklæringsloven § 19. Juridisk eier av nettstedet er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger. Det er frivillig for de som besøker nettsidene å oppgi personopplysninger i forbindelse med tjenester som å motta f.eks. nyhetsbrev eller annen type informasjon fra General Finans AS.

Hvilken informasjon lagrer vi? 

Når du registrerer deg hos General Finans AS kan du opplyse om navn, e-post adresse og telefon nummer. Disse opplysningene vil bli sørget for at hos oss i General Finans AS. Når opplysningene blir registrert hos oss kan vi i General Finans AS ta kontakt med deg slik at du får hjelp og svar vedrørende din henvendelse.

Hvordan bruker vi informasjonen om deg, og hva er formålet? 

Når du har samtykket for lagring av informasjon om deg så blir den registrert i vår database. General Finans AS sin tanke og hensikt med denne type informasjons lagring er at vi kan sende deg noen av våre nyhetsbrev som du kan ha interesse av. Denne informasjonen vil kun bli brukt internt og vil på ingen måte bli utdelt til noen andre utenforstående uten ditt samtykke.

Hvor hentes opplysningene fra? 

Make AS (www.make.as) er vår samarbeidspartner og databehandler av våre nyhetsbrev. Informasjonen blir lagret i en egen database og deles ikke med noen andre. Det er helt frivillig for deg å legge inn personopplysningene. Du kan når som helst melde deg av og fjerne alle av person opplysningene. Det gjøres enkelt ved å ta kontakt med oss i General Finans AS. Eller du går inn her å via vår hjemmeside å melder deg av.

Hvor lenge opplysningene oppbevares? 

Dine personopplysninger lagrer General Finans AS så lenge vi finner det er nødvendig iht det formålet som vi ønsker. Kontakt opplysningene dine har vi behov for å lagre så lenge vi har et kundeforhold.

Dine rettigheter, Du har til enhver tid rett til innsyn og kan også kreve retting og sletting av person opplysninger som General Finans AS måtte ha om deg.

Henvendelser: 

Du kan til enhver tid ta kontakt med oss i General Finans AS dersom du skulle ha noen spørsmål vedrørende din registrering og behandling av dine personopplysninger. Spørsmål vedrørende din personvernerklæring kan gjøres på mail til leasing@generalfinans.no eller ring oss på telefon 40 00 11 92.

Ta kontakt for mer informasjon

Fyll ut skjemaet under, og vi tar kontakt!